MENU

Wandelen

Het Golfhuisje is voor vele de ideale plek om te starten met een wandeling. Plasmolen en omgeving biedt misschien wel de meest gevarieerde recreatiemogelijkheden van Nederland. Want waar anders zijn water, heide, bossen en heuvels op loopafstand te vinden?

Loop even binnen bij het Golfhuisje waar u diverse wandelroutes en wandelkaarten voor jong en oud kunt verkrijgen. Zo is de wandelroute het Pieterpad een uitdagende route van 60 minuten. Ontdek tijdens deze wandelroute de mooiste natuur van Nederland en geniet van het uitzicht over de Nederlandse heuvels. Ook vindt u in het natuurgebied Sint-Jansberg een grote diversiteit aan planten en dieren. Of kies voor een kortere wandelroute genaamd het Bergbeekje van ongeveer 30 minuten en geniet van zowel natuur als cultuur. Bij deze wandelroute loopt u langs heldere beekjes en de watermolen ‘Bovenste Plasmolen’. Natuurlijk kunt u met deze kaarten op zak ook uw eigen route uitstippelen.

Uitgewandeld? De bijbehorende horeca heeft een groot terras waar u kunt uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wist u dat u met een groep een georganiseerde boswandeling kan maken met de boswachter? Deze begeleide wandeling is uiteraard te combineren met een lunch/diner.

Heeft u interesse? Bel ons direct op 024-6962726 of mail naar info@golfhuisje.nl.

Borrel

Achteraf ook interesse in een borrel inclusief hapjes met uw collegae, vrienden en/of familie? Neem even contact op met ons en dan bespreken we samen uw wensen. Dat kan via de mail info@golfhuisje.nl of telefonisch op 024-6962726.

Op de hoogte blijven van acties, nieuwe activiteiten of andere ontwikkelingen?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!